Как работи афилиейт програмата?

Когато потребител закупи даден продукт/услуга от нас през Вашия реферал линк, Вие получавате фиксирана комисиона от 15% за всяка нова поръчка.
Affiliate програмата работи чрез генериране на поръчки и се натрупване като виртуална валута във вашият акаунт. Тази валута можете да я преобразувате в реална парична единица или да я използвате като кредит в нашият сайт за бъдещи поръчки.
Ние ще Ви предоставим специален линк, с който вие ще разпространявате кода си:

ПРИМЕР: https://my.qgs.bg/aff.php?aff={ВАШИЯТ_КОД}

Имате пълната свобода да поставите този линк където пожелаете. Можете да го публикувате в личния си блог или форум, да го споделите с приятели в социалните мрежи или да го заложите в графичен банер. Където и да се намира линкът едно е сигурно-той ще работи във Ваша полза! Освен това при желание от Ваша страна ще Ви предоставим и различни размери банери, които можете да използвате за целта. Всеки един потребител, който Вие поканите има в своите бисквитки записани данни. Информацията записана в бисквитката на поканеният от Вас потребител се пази до 90 дни след първоначалното посещение.

Важно: Моля имайте предвид, че ако поръчката е направена с промоционален код, 15-те процента комисионна се начисляват върху крайната сума заплатена към нас. Може да поискате вътрешен отчет и анализ на Affiliate програмата си по всяко време. Всеки наш партньор има подробни статистики и отчети в своята потребителска зона от където може да следи състоянието си.

Цъкнете ТУК за да активирате афилиейт програмата.

Нашата цел!

Haшaтa цeл e дa нaпpaвим зa Bac eднa лecнa и дocтъпнa зa изпoлзвaнe xocтинг ycлyгa.

Paзбиpaмe ĸoлĸo e вaжнo зa Bac виcoĸoтo ĸaчecтвo и бъpзaтa пoддpъжĸa, зaтoвa ниe oт QGЅ ce cтpeмим

дa бъдeм oтлични в тoвa oтнoшeниe, ocигypявaйĸи нaй-дoбpитe xocтинг ycлyги нa дocтъпни цeни