Как работи афилиейт програмата?

След като потребителите поръчат и заплатят продукт/услуга, използвайки вашия специален URL адрес, ще получите 40% от стойността на закупените услуги в профила си за афилиейт. Например, потребител купува сървър за 15.00лв, използвайки вашия специален URL адрес. Ще получите 6.00 в афилиейт профила си. Моля обърнете внимание, че тази валута не може да бъде трансферирана във реална парична единица. Балансът от афилиейт програмата Ви може да получите само и единствено като кредит в QGS.BG

След като достигнете 15лв. в афилиейт профила си, трябва да подадете билет до нашия отдел продажби, за да получите баланса Ви от афилиейт програмата към профила Ви като кредит.

Важно: Моля имайте предвид, че ако поръчката е направена с промоционален код, 40-те процента комисионна се начисляват върху крайната сума заплатена към нас. Може да поискате вътрешен отчет и анализ на Affiliate програмата си по всяко време. Всеки наш партньор има подробни статистики и отчети в своята потребителска зона от където може да следи състоянието си.

Цъкнете ТУК за да активирате афилиейт програмата.

Нашата цел!

Haшaтa цeл e дa нaпpaвим зa Bac eднa лecнa и дocтъпнa зa изпoлзвaнe xocтинг ycлyгa.

Paзбиpaмe ĸoлĸo e вaжнo зa Bac виcoĸoтo ĸaчecтвo и бъpзaтa пoддpъжĸa, зaтoвa ниe oт QGЅ ce cтpeмим

дa бъдeм oтлични в тoвa oтнoшeниe, ocигypявaйĸи нaй-дoбpитe xocтинг ycлyги нa дocтъпни цeни