Моля прочетете подробно описаните условия за ползване, тъй като след приемането покупката на продукти/услуги, Вие сключвате договор с QGS.BG и за Вас възникват определени права и задължения, които трябва да спазвате.

Плащането с PayPal става напълно автоматизирано, просто трябва да изберете подходящия за вас продукт, след което трябва да натиснете "Купи"

1. След това ще бъдете препратени в нашата сиситема за разплащания, там Вие трябва да попълните данните за вашата поръчката.
- Къде мога да въведа промо код? Въвеждането става след като сте попълнили данните за поръчка и натиснете бутона "Продължи" системата ще ви препрати във Вашата Кошница, там Вие трябва да въведете промоционалния код.
2. След като се намирате във Вашата кошница натиснете бутона "Плащане" ще бъдете препратени към последната страница, там Вие ще трябва да направите своята регистрация, но все пак, ако вече имате съществуваща регистрация при нас просто се влезте във Вашия профил. Когато стигнете до полето "Информация за плащане" изберете "PayPal" и натиснете "Завърши поръчката"
3. След натискането на бутона, системата ще ви препрати към Вашата фактура, там Вие може да изберете 2 начина на плащане:
Абонаментно (PayPal Subscribe) - Тази опция означава, че автоматично ще се подновява вашия сървър, стига в PayPal или кредит/дебит картата да имате наличен баланс
PayPal плащане (PayPal Check) - Стандартно еднократно плащане.
Плащането с куриерска фирма Еконт Експрес е лесно, просто трябва да отидете до куриерски клон на фирмата "Еконт Експрес" и да кажете на служителя, който Ви облсужва, че искате да направите паричен превод до:

Информацията и данните за превода ще Ви бъдат генерирания при поръчка, тази информация може да намерите при Вашата фактура в клиет-зона > Фактуриране > Фактури

- След изпращането на превода, служителите от Еконт ще ви предоставят бележка, тази бележка Ви служи за потвърждение на Вашата поръчка, за да потвърдите поръчката трябва да изпратите снимка на бележката до имейл [email protected] или в нашата билет система!

Важно! Може в някой от офисите на Еконт да изискват 18 години, за да изпращате превод. Ако нямате навършени 18 години, ще се наложи предружител/настойник да изпрати превода вместо вас. Все пак в някой офиси правят изключения и може да изпратите превод само срещу лична карта. Таксата, която ще ви вземе за превода е между 70-1,20лв. взависимост от изпратената сума.

Плащането с EasyPay е лесно, просто трябва да отидете до най-близкия клон на фирмата "EasyPay" и да направите плащане до банкова сметка:

Информацията и данните за превода ще Ви бъдат генерирания при поръчка, тази информация може да намерите при Вашата фактура в клиет-зона > Фактуриране > Фактури

- След изпращането на превода, служителите от EasyPay ще ви предоставят бележка, тази бележка Ви служи за потвърждение на Вашата поръчка, за да потвърдите поръчката трябва да изпратите снимка на бележката до имейл [email protected] или в нашата билет система!

Важно! Може в някой от офисите на EasyPay да изискват 18 години, за да изпращате превод. Ако нямате навършени 18 години, ще се наложи предружител/настойник да изпрати превода вместо вас. Все пак в някой офиси правят изключения и може да изпратите превод само срещу лична карта. Таксата, която ще ви вземе за превода е между 70-1,20лв. взависимост от изпратената сума.

Плащането чрез SMS става лесно и автоматизирано, просто трябва да се регистрирате в нашата билинг система, след това с данните, които сте се регистрирали да влезете в нашата SMS кредит система от тук
- След като влезете в системата натиснете на "Зареждане на кредит" след като натиснете ще ви се появи прозорец в него ще ви се покажат данните за SMS разплащането.

Имайте предвид, че SMS от 4.80лв. ние ще вземем реална сума от 1.60лв, а SMS от 6.00лв. ние ще вземем реална сума от 2.00лв. Какъвто SMS изберете такава сума ще бъде добавена като кредит във вашата клиентска сметка.
-Ако вземете хостинг план от 8лв Вие ще трябва да изпратите 5 SMS-а от 4.80лв. за да може да вземете сървър от 8лв или 4 SMS-а по 6.00лв. Това е така защото фирмата-оператор взима повече от 60% от сумата на един изпратен SMS.

- Сега след като заредили вашата клиентска сметка просто следвайте тези стъпки:
1. Изберете желания от вас продукт и натиснете "Купи", след това ще бъдете препратени в нашата сиситема за разплащания, там Вие трябва да попълните данните за Вашата поръчката.
- Къде мога да въведа промо код? Въвеждането става след като сте попълнили данните за поръчка и натиснете бутона "Продължи" системата ще ви препрати във вашата Кошница, там вие трябва да въведете промоционалния код.
2. След като се намирате във Вашата кошница натиснете бутона "Плащане" ще бъдете препратени към последната страница, там вие ще трябва да направите своята регистрация, но все пак, ако вече имате съществуваща регистрация при нас просто се логнете във вашия профил.
3. Когато стигнете до полето "Информация за плащане" Ще ви се появи полен с заглавие "Вашият наличен кредитен баланс е Хлв." изберете " Използвайте Xлв. от кредитния си баланс към тази поръчка. Не се налага допълнително плащане." (Това поле ще се появи, само и единствено, ако имате баланс!) и натиснете "Завърши поръчката"

Нашата цел!

Haшaтa цeл e дa нaпpaвим зa Bac eднa лecнa и дocтъпнa зa изпoлзвaнe xocтинг ycлyгa.

Paзбиpaмe ĸoлĸo e вaжнo зa Bac виcoĸoтo ĸaчecтвo и бъpзaтa пoддpъжĸa, зaтoвa ниe oт QGЅ ce cтpeмим

дa бъдeм oтлични в тoвa oтнoшeниe, ocигypявaйĸи нaй-дoбpитe xocтинг ycлyги нa дocтъпни цeни