Моля прочетете подробно описаните условия за ползване, тъй като след приемането покупката на продукти/услуги, Вие сключвате договор с QGS.BG и за Вас възникват определени права и задължения, които трябва да спазвате.

Разплащане чрез PayPal

Плащането с PayPal става напълно автоматизирано, просто трябва да избирате подходящия за вас продукт, след което трябва да натиснете "Купи"

Стъпка 1: След това ще бъдете препратени в нашата сиситема за разплащания, там Вие трябва да попълните данните за поръчката.
- Къде мога да въведа промо код? Въвеждането става след като сте попълнили данните за поръчка и натиснете бутона "Продължи" системата ще ви препрати във вашата Кошница, там вие трябва да въведете промоционалния код.
Стъпка 2: След като се намирате във вашата кошница натиснете бутона "Плащане" ще бъдете препратени към последната селекция, там вие ще трябва да направите своя регистрация, но все пак, ако вече имате съществуваща регистрация при нас просто се логнете във вашият профил. Когато стигнете до полето "Информация за плащане" изберете "PayPal"
Стъпка 3: След като сте направили поръчката и сте въвели всички необходими данни, ще бъдете препратени към вашата фактура, там вие трябва да платите вашата услуга като натиснете просто на бутона "PayPal"

Разплащане чрез Еконт Експрес

Плащането с куриерска фирма Еконт става много лесно, просто трябва да отидете до куриерски клон на фирмата "Еконт Експрес" и да кажете на служителя, който Ви облсужва, че искате да направите паричен превод до:

Получател: Васил Вълков / QGS
Офис на еконт: Дунав, Пловдив, кв. Захарна фабрика ул. „Йоан Екзарх“ №17
Телефон: 0897872539

- След изпращането на превода, служителите от еконт ще ви предоставят разплащателната бележка, тази бележка Ви служи за потвърждение на вашата поръчка, за да потвърдите поръчката трябва да изпратите снимка на разплащателна бележката, на имейл [email protected] или да отворите билет.

Важно! Трябва да имате навършени 14 години, за да изпращате преводи чрез куриерската фирма. Ако нямате навършени 14 години, ще се наложи предружител/настойник да изпрати превода вместо вас. Таксата, която куриерската фирма ще ви вземе за превода е между 30-90ст. зависимост от изпратената сума.

Разплащане чрез SMS

Плащането чрез SMS става лесно и автоматизирано, просто трябва да се регистрирате в нашата система https://www.qgs.bg/reg, след това трябва с данните, които сте се регистрирали да влезете в нашата SMS система от тук https://www.qgs.bg/sms
- След като влезете в системата натиснете на "Зареждане на кредит" след като натиснете ще ви се появи прозорец в него ще ви се покажат данните за SMS разплащането.

Имайте предвид, че SMS от 4.80лв. ние ще вземем реална сума от 1.60лв, а SMS от 6.00лв. ние ще вземем реална сума от 2.00лв. Какъвто SMS изберете такава сума ще бъде добавена като кредит във вашата клиентска сметка.
-Ако вземете хостинг план от 8лв Вие ще трябва да изпратите 5 SMS-а от 4.80лв. за да може да вземете сървър от 8лв или 4 SMS-а по 6.00лв. Това е така защото фирмата-оператор взима повече от 60% от сумата на един изпратен SMS.

След като сте заредили вашата клиентска сметка просто следвайте тези стъпки:
Стъпка 1: Влезете в нашият сайт https://www.qgs.bg след това избирате най-подходящият за Вас продукт, след което трябва да натиснте "Купи" след това ще бъдете препратени в нашата билинг сиситема, там Вие трябва да попълните данните за поръчката.
- Къде да въведа промо код? Въвеждането става след като сте попълнили данните за поръчка и натиснете бутона "Продължи" Системата ще ви препрати във вашата Кошница, там трябва да въведете промоционалния код.
Стъпка 2: След като се намирате във вашата кошница натиснете бутона "Плащане" ще бъдете препратени към последната селекция.
Стъпка 3: След като сте във последната стъпка за плащане, там вие ще трябва просто да се логнете във вашият профил. Когато сте се логнали и стигнете до полето "Информация за плащане" изберете "Използвайте Хлв. от кредитния си баланс към тази поръчка. Не се налага допълнително плащане." и завършете поръчката.

Нашата цел!

Haшaтa цeл e дa нaпpaвим зa Bac eднa лecнa и дocтъпнa зa изпoлзвaнe xocтинг ycлyгa.

Paзбиpaмe ĸoлĸo e вaжнo зa Bac виcoĸoтo ĸaчecтвo и бъpзaтa пoддpъжĸa, зaтoвa ниe oт QGЅ ce cтpeмим

дa бъдeм oтлични в тoвa oтнoшeниe, ocигypявaйĸи нaй-дoбpитe xocтинг ycлyги нa дocтъпни цeни