Моля прочетете подробно описаните по-долу условия, тъй като след приемането им, Вие сключвате договор с Quality Game Servers (QGS.BG) и за Вас възникват определени права и задължения, подчинени на посочените по-долу правила.

Доставчикът запазва правото си да изменя, допълва и редактира настоящите общи условия за ползване по всяко време, като всички промени се публикуват на следния адрес: https://www.qgs.bg/terms-of-service

Съобщения за нарушаване на тези Общи условия за ползване се изпращат на адрес: [email protected]


Терминиране на услуга при не плащане
Вие приемате, че Quality Game Servers (QGS.BG) има право да терминира вашите продукти/услуги при неплатени задължения. Вие получава 10 дневно известие на имейл адреса, който сте посочили при регистрация, преди крайния срок на плащане. 48 часа след закъснението, вашите услуги ще бъдат преустановени. 7 дни след изтичането на услугата, тя ще бъде терминира и всички видове бекъпи, база данни, файлове и т.н. биват изтривани от сървъра завинаги. Клиентите на Quality Game Servers (QGS.BG) запазват правото си да изискват предоставяне на резервно копие на тяхната услуга, преди терминирането.
Може да заявите предоставяне на резервно копие като отворите билет в Техническа поддръжка

Плащания и връщания
Услугите могат да бъдат анулирани от клиента по всяко време, но ние няма да предоставим възстановяване за остатъка от платежния цикъл. Възстановяването или оспорването на каквото и да е плащане ще доведе до незабавно спиране или терминиране на всички продукти/услуги, които притежавате. Вашият акаунт също може да бъде затворен или изтрит. За всички услуги, освен виртуални сървъри, дедикейтед сървъри и добавки в уебсайта правилата ни за връщане продължават до 48 часа. Ако са изминали 48 часа от първоначалната ви поръчка, за съжаление не можем да Ви предложим възстановяване. Периода за пълно възстановяване на сумата може да бъде поискано, ако вашата услуга има престой по-дълго от 24 часа. Добавения баланс във вашата клиентска сметката чрез SMS, PayPal и други методи, няма да бъде възстановена.

Поддръжка и граници
Вашата услуга с Quality Game Servers (QGS.BG) е подкрепена от нашия винаги наличен помощен персонал. Условията по-долу се прилагат за неуправлявани или полу-управлявани услуги. Ако вашата услуга е изцяло управлявана, условията на вашата услуга за поддръжка ще бъдат включени в списък А, приложен към настоящото споразумение, включен тук чрез препратка, и ще замени условията по-долу.
Ние осигуряваме техническа поддръжка 24 часа в денонощието, 365 дни в годината с всички услуги. QGS.BG осигурява поддръжка, свързана с вашия сървър. Quality Game Servers (QGS.BG) не предоставя поддръжка за специфични за приложението въпроси или проблеми, като програмиране на плъгини и приложения на трети страни или друг такъв проблем, дори ако такова програмиране или приложение от трета страна е било продадено или предоставено по друг начин от Quality Game Servers (QGS.BG). Ние си запазваме правото да не реагираме поради злоупотребяващи коментари (т.е. псуване и причиняване на други проблеми) Ако това продължава, услугите ви могат да бъдат прекратени без възстановяване на остатъчния платежен цикъл. Ние осигуряваме поддръжка само в нашите ауторизирани за тази цел системи, като билет системата в уебсайта и онлайн чата, всякакви други начини като Facebook, Discord и т.н. се гледат с нисък приоритет. Ако имате заявки за поддръжка за услугите си, моля, създайте билет в системата.

IP Адреси
Quality Game Servers (QGS.BG) ще поддържа и контролира собствеността на всички интернет протоколни (IP) адреси, които можем да ви предоставим. Quality Game Servers (QGS.BG) може по свое усмотрение да промени или премахне всички IP адреси, без предварително известие.

Пространство и използване на ресурс
При покупка на продукт с описано дисково пространство и други характеристики Вие се съгласявате да останете в рамките на ограничението за съхранение, което е описано във вашия продукт/услуга.
[1] При превишаване на тези граници, вие ще бъдете предупредени и ако не получим отговор до 24 часа, може да сме принудени да преустановим вашият продукт/услуга и да изтрием данните, за да избегнем засягане на други потребители. Вашата надбавка за съхранение трябва да се използва само за вашите продукти/услуги, всички несвързани елементи, които се съхраняват на вашия сървър, могат да бъдат изтрити, без предварително изестие.
[2] Много големи Dynmap файлове, логове, резервни копия и т.н. могат да бъдат изтрити, ако те заемат значително пространство, което потенциално може да предизвика проблеми в сървъра.
[3] Услугите, за които се установи, че злоупотребяват с услуги, могат да бъдат преустановени или прекратени без предварително уведомяване. Услугите могат да бъдат прекратени за всички, но не само, по следните причини:

 • CPU използване - Използването на процесора не може да надвишава 35%. В редкия случай позволяваме използването му да надхвърли 35% до максимум 10-15 минути. Ако продукта/услугата ви непрекъснато използва висок CPU, услугата ви може да бъде преустановена. Нашите техници ще се опитат да намалят използването, с ваше разрешение, но в някои случаи може да се наложи да преминете към по-изолирана среда.
 • Неоторизиран скриптове - Използването на каквито и да е било неоторизирани скриптове, които мога да навредят на сървъра е напълно забранено. При установяването на неоторизиран скрипт, който влияяе негативно на сървъра, вашия продукт/услуга ще бъде преустановена, без предварително изестие.

Продукти и услуги
Ние не гарантираме 100% ъптайм за всички наши продукти/услуги. Опитваме се обаче да се доближим възможно най-близо до него. Ние също така не носим отговорност, ако вашите продукти/услуги е крашнал, спрял и т.н. поради грешки създадени от потребителите. Опитваме се да осигурим незабавно създаване на всички наши услуги. Ако обаче не успеем да го направим след 24 часа, може да се поиска пълно възстановяване на сумата.
Ние не носим отговорност за всички имейли изпратена от нас, които вие сте изтрили или игнорирали. Препоръчваме ви да проверите изпратените от нас съобщения, които могат да съдържат важна информация.
При добавянето на кредит в потребителската Ви сметката, Ние няма да възстановим сумата, която сте добавили. С Кредитния баланс можете да закупите абсолютно всичко, което ви трябва от нашият сайт.
Ние не носим никаква отговорност свързана с девелопърски конфигурационни грешки, Вие сами си конфигурирате сървъра, което означава, че всяка една неправилна конфигурация влияе негативно на вашият сървър. Мрежата и инфраструктурата, която използваме, е напълно защитена от DDoS, което означава, че сървърът ви няма да бъде офлайн от мрежови атаки. BOT Атаките и Краш клиенти са нещо, от което по принцип не можете да се защитите сами. От друга страна ние няма как да ви защитим от неизправни плъгини или бъгове в комуникацията на самата игра. Анти BOT защитата, която предлагаме не гарантира 100% защита от атаки.

Резервни копия (Backup)
Quality Game Servers (QGS.BG) осигурява 7 дневни резервни копия, които се създават всеки ден от 00:00 сървърно време. Архивите се съхраняват на отделен сървър за съхранение. Ние не носим отговорност за загуби на данни. Все пак поддържаме ежедневни резервни копия [взети в 00:00 сървърно време] от всички сървъри и се пазят 7 дни. Препоръчваме ви да правите редовни резервни копия на сървърите и да ги съхранявате при себе си в случай на дефектирала машина, лоши модификации и т.н.
Ако резервните копия не са налице поради грешка, терминиран акаунт и т.н. Quality Game Servers (QGS.BG) не носи отговорност за загубата на вашите файлове, съдържание, светове и т.н.
Архивите могат да бъдат заявени в следните форми:

 • Изтегляне чрез уеб връзка - Резервните архиви могат да бъдат изтеглени от нашите сървъри
 • Възстановена на сървър - Резервното копие може да бъде възстановено на сървъра на клиента, всички съществуващи файлове ще бъдат презаписани, освен ако не е посочено друго.
 • Архивирането игнорира следните файлове: Dynmap, mcmmo_data, .log, .tar, .sql
  - Резервните копия се предоставят безплатно с услугата, сървърите също се възстановяват безплатно.

  Договор за лиценз за крайния потребител на Minecraft
  Чрез използването на всяка услуга, свързана с QGS.BG Minecraft хостинг, вие се съгласявате с лицензионното споразумение с крайния потребител на Minecraft и всички свързани или допълнителни споразумения, условия или условия посочени в него, както е предвидено от Mojang AB, в допълнение, но не и на мястото на Общите условия на Quality Game Servers (QGS.BG)
  Minecraft EULA: https://account.mojang.com/documents/minecraft_eula

  Нашата цел!

  Haшaтa цeл e дa нaпpaвим зa Bac eднa лecнa и дocтъпнa зa изпoлзвaнe xocтинг ycлyгa.

  Paзбиpaмe ĸoлĸo e вaжнo зa Bac виcoĸoтo ĸaчecтвo и бъpзaтa пoддpъжĸa, зaтoвa ниe oт QGЅ ce cтpeмим

  дa бъдeм oтлични в тoвa oтнoшeниe, ocигypявaйĸи нaй-дoбpитe xocтинг ycлyги нa дocтъпни цeни