Моля прочетете подробно описаните по-долу условия, тъй като след приемането им, Вие сключвате договор с Quality Game Servers (QGS.BG) и за Вас възникват определени права и задължения, подчинени на посочените по-долу правила.

Доставчикът запазва правото си да изменя, допълва и редактира настоящите условия за ползване по всяко време, като всички промени се публикуват на следния адрес: https://www.qgs.bg/?terms-of-service

Съобщения за нарушаване на тези условия за ползване се изпращат на адрес: [email protected]


Терминиране на услуга
Вие приемате, че Quality Game Servers (QGS.BG) има право да терминира Вашите продукти/услуги при неплатени задължения. Вие ще получите предварително 5 дневно известие на имейл адреса, който сте посочили при регистрация, преди крайния срок на плащане. 48 часа след закъснението, Вашите услуги ще бъдат преустановени. 5 дни след изтичането на услугата, тя ще бъде терминира и всички видове бекъпи, база данни, файлове и т.н. биват изтривани от сървъра завинаги.
Клиентите на Quality Game Servers (QGS.BG) запазват правото си да изискват предоставяне на резервно копие на тяхната услуга, преди терминирането.
Може да заявите предоставяне на резервно копие като отворите билет в Техническа поддръжка

Плащания и гаранции
Услугите могат да бъдат анулирани от клиента по всяко време, но ние няма да предоставим възстановяване за остатъка от платежния цикъл.
Cashback (Не-ауторизирано връщане) на каквото и да е плащане ще доведе до незабавно спиране или терминиране на всички продукти/услуги, които притежава клиента, клиентския профил също може да бъде затворен или изтрит.
За услугите Виртуални сървъри, FiveM - Root VPS, Дедикейтед сървъри и добавки в уебсайта Quality Game Servers (QGS.BG) запазват правото си да НЕ предоставят възстановяване на сумата за тези видове продукти/услуги.
Ако поради каквато и да е причина клиента остане недоволен от закупената услуга, то той има правото да се откаже от нея в срок от 72 часа (3 дни) след активирането на услугите от страна на Доставчика.
Възстановяването на пълната сума за активиране на услугата става по банков път или PayPal, като потребителя поема всички разходи и такси по възстановяването й. Ако са изминали 72 часа от първоначалната престой на продукт/услуга, за съжаление не можем да Ви предложим възстановяване на сумата. При възстановяване на сумата, периода за който Вашата сума ще бъде възстановена е от 5 до 7 работни дни.
Прибавения баланс във Вашата клиентска сметката чрез SMS, PayPal, Афилиейт или други методи, не може да бъде възстановена.

Поддръжка
Вашия продукт/услуга с Quality Game Servers (QGS.BG) е подкрепена от нашия винаги наличен помощен персонал. Условията по-долу се прилагат за неуправлявани или полу-управлявани услуги. Ако вашата услуга е изцяло управлявана, условията на вашата услуга за поддръжка ще бъдат включени в списък А, приложен към настоящото споразумение, включен тук чрез препратка, и ще замени условията по-долу.
Ние осигуряваме техническа поддръжка 24 часа в денонощието, 365 дни в годината с всички услуги. Quality Game Servers (QGS.BG) осигурява поддръжка, свързана с Вашия продукт/услуга.
Quality Game Servers (QGS.BG) не предоставя поддръжка за специфични за приложения въпроси или проблеми, като програмиране на скриптове/плъгини и програми/приложения на трети страни или друг такъв проблем, дори ако такова програмиране или приложение от трета страна е било продадено или предоставено по друг начин от Quality Game Servers (QGS.BG). Ние си запазваме правото да не реагираме поради злоупотребяващи коментари (т.е. псуване и причиняване на други проблеми) Ако това продължава, услугите ви могат да бъдат прекратени без възстановяване на остатъчния платежен цикъл. Ние осигуряваме поддръжка само в нашите ауторизирани за тази цел системи, като билет системата в Клиент-зона (my.qgs.bg) и онлайн чата, всякакви други начини като Facebook, Discord и т.н. са с по-нисък приоритет. Ако имате имате въпроси или проблеми свързани с продукти/услуги, моля, създайте билет в нашата системата.

Афилиейт програма
Получения баланс от афилиейт програмата, може да бъде използвана само в уебсайта на Quality Game Servers (QGS.BG)
Изтегляне на сума: След като достигнете 15лв. в афилиейт профила си, трябва да подадете билет до нашия отдел продажби, за да получите баланса Ви от афилиейт програмата към профила Ви като кредитен баланс.
Ако потребител провлечен от афилиейт програта е направил поръчка използвайки промоционален код, 40-те процента комисионна се начисляват върху крайната сума заплатена към Quality Game Servers (QGS.BG)
Като клиенти на Quality Game Servers (QGS.BG) Вие може да поискате вътрешен отчет и анализ на Affiliate програмата си по всяко време. Всеки наш партньор има подробни статистики и отчети в своята клиент зона от където може да следи състоянието си.

Използвайне на SMS Система
Използването на SMS система предоставена от Quality Game Servers (QGS.BG)е предназначено само и единствено за клиенти на Quality Game Servers (QGS.BG) използването на SMS системата с цел хазартни и измамни дейности е забранено и ще доведе до прекратяване на Вашия профил.
Прибавения кредитен баланс, чрез SMS не може и няма да бъде възстановен. Сумата, която Ви се прибавя, като баланс в профила е спрямо реалната сума, която Quality Game Servers (QGS.BG) получава от SMS оператора. Сумата, която Quality Game Servers (QGS.BG) получава от един изпратен SMS е 40 процента от цената на изпратения SMS.

IP Адреси
Quality Game Servers (QGS.BG) ще поддържа и контролира собствеността на всички интернет протоколни (IP) адреси, които можем да ви предоставим. Quality Game Servers (QGS.BG) може по свое усмотрение да промени или премахне всички IP адреси, без предварително известие.

Използване на MySQL база данни
Quality Game Servers (QGS.BG) предлага незабавно създаване на база данни от Multicraft или Pterodactyl контролния панел, моля имайте предвид, че MySQL базата данни е предоставена като безплатна услуга. Поради тази причина Quality Game Servers (QGS.BG) не носим отговорност за загуба на данни или повреда на базата данни. Като използвате MySQL базата данни, предоставена от Quality Game Servers (QGS.BG), ние си запазваме правото да прекратим вашата MySQL база данни, ако сметнем това за необходимо. Освен това, нашата услуга за предоставяне на безплатна MySQL базата данни, не трябва да се използва за лична употреба, като уебсайт база данни или други не свързания с нашите услуги приложения.

Пространство и използване на ресурс
При покупка на продукт/услуга с описано дисково пространство и други характеристики Вие се съгласявате да останете в рамките на ограничението, което е описано в продукта/услугата.
[1] При превишаване на тези граници, Вие ще бъдете предупредени и ако не получим отговор до 24 часа, може да сме принудени да преустановим Вашия продукт/услуга или да изтрием данните, за да избегнем засягане на други потребители. Вашата добавка за съхранение трябва да се използва само за Вашите продукти/услуги свързания с Quality Game Servers (QGS.BG), всички несвързани елементи, които се съхраняват на Вашия продукт/услуга, могат да бъдат изтрити, без предварително изестие. Докато ние предлагаме неограничено пространство за нашите клиенти, Quality Game Servers (QGS.BG) запазва правото да премахва прекомерно количество файлове, като големи логове, резервни копия или други файлове, които могат да повлияят негативно на сървъра. Тази политика се прилага за защита на нашите потребители, тъй като пълните дискове (NVMe/SSD) могат и ще причинят повреда на много файлове на устройството.
[2] Много големи Dynmap файлове, логове, резервни копия и т.н. могат да бъдат изтрити, ако те заемат значително пространство, което потенциално може да предизвика проблеми на сървъра.
[3] Услугите, за които се установи, че злоупотребяват, могат да бъдат преустановени или прекратени без предварително уведомяване. Услугите могат да бъдат прекратени за всички, но не само, по следните причини:

 • CPU използване - Използването на сървърния процес спрямо клиента не може да надвишава повече от 17.42% от сървърния хардуер (Intel І7-7700К | 4.2Ghz) и 23.64% от сървърния хардуер (Intel Xeon E3-1230 v6 | 3.7Ghz.) В редкия случай позволяваме използването му да надхвърли своя лимит до максимум 30-70 минути. Ако продукта/услугата Ви непрекъснато използва висок CPU, услугата Ви може да бъде преустановена. Нашите техници ще се опитат да намалят използването, с ваше разрешение, но в някои случаи може да се наложи да преминете към по-изолирана среда и да се намесят незабавно.
 • Неоторизирани скриптове - Използването на каквито и да е било неоторизирани скриптове, които мога да навредят на сървъра е напълно забранено. При установяването на неоторизиран скрипт, който влияяе негативно на сървъра, Вашия продукт/услуга ще бъде преустановена, без предварително изестие.

Продукти и услуги
Ние не гарантираме 100% ъптайм за всички продукти/услуги. Опитваме се обаче да се доближим възможно най-близо до него. Ние също така не носим отговорност, ако Вашия продукт/услуга е крашнал, спрял и т.н. поради грешки създадени от клиента. Опитваме се да осигурим незабавно създаване на всички наши услуги. Ако обаче не успеем да го направим след 24 часа, може да се поиска пълно възстановяване на сумата.
Ние не носим отговорност от продажби направените от трета страна, като наши клиенти, които препродават продукти/услуги. Ние запазваме правото да не възстановим сумата от продаден продукт/услуга от трета страна. Ако собственика на продадения продукт/услуга, не е заявил прехвърляне на собствеността, Quality Game Servers (QGS.BG) запазва правото да не съдейтва за проблем причинен от трета страна.
Quality Game Servers (QGS.BG) не носи отговорност за всички имейли изпратена от Quality Game Servers (QGS.BG), които Вие сте изтрили или игнорирали. Препоръчваме ви да проверите изпратените от нас съобщения, които могат да съдържат важна информация.
Quality Game Servers (QGS.BG) не носим никаква отговорност свързана с девелопърски конфигурационни грешки, Вие сами си конфигурирате продукта/услугата, което означава, че всяка една неправилна конфигурация влияе негативно на Вашия продукт/услуга. Мрежата и инфраструктурата, която използваме, е защитена от DDoS, което означава, че сървърът ви няма да бъде офлайн от мрежови атаки.
BOT Атаки, Crash клиенти и различни скриптове са нещо, от което по принцип не можете да се защитите сами, Анти BOT защитата, която Quality Game Servers (QGS.BG) предлага за Minecraft сървърите, не гарантира 100% защита, но се стремим да ограничим това количество. От друга страна ние няма как да Ви защитим от неизправни плъгини или бъгове в комуникацията на самата игра.

Резервни копия (Backup)
Quality Game Servers (QGS.BG) осигурява 7 дневни резервни копия, които се създават всеки ден от 01:00 (UTC+2 EEST) сървърно време. Архивите се съхраняват на отделен сървър. Quality Game Servers (QGS.BG) не носим отговорност за загуби на данни. Все пак поддържаме ежедневни резервни копия [взети в 01:00 сървърно време] от всички сървъри и се пазят 7 дни. Препоръчваме Ви да правите редовни резервни копия на Вашите продукти/услуги и да ги съхранявате при локални условия в случай на дефектирала машина, лоши модификации и т.н.
Ако резервните копия не са налице поради грешка, терминиран акаунт и т.н. Quality Game Servers (QGS.BG) не носи отговорност за загубата на Вашите файлове и съдържание.
Архивите могат да бъдат заявени в следните форми:

 • Изтегляне чрез уеб връзка - Резервните архиви могат да бъдат изтеглени от нашите уебсървъри, посредством уеб връзка.
 • Възстановена на архива - Резервното копие може да бъде възстановено на сървъра на клиента, всички съществуващи файлове ще бъдат презаписани, освен ако не е посочен конкретен файл.
 • Архивирането игнорира следните файлове: Dynmap, mcmmo_data, .log, .tar, .tar.gz, .zip
  Генерирането на MySQL резервните копия става отделно от стандартното архивиране, часа за генериране е 02:00 (UTC+2 EEST) сървърно време.
  Всеки потребилет има лимит от максимално 55GB Backup пространство, където неговите Backup файлове се съхраняват, ако този лимит бъде надхвърлен, Quality Game Servers (QGS.BG) запазва правото да премахнем резервните копия, ако сметнем за необходимо, без предварително известие.
  - Резервните копия се предоставят безплатно с продукта/услугата, сървърите също се възстановяват безплатно.

  Договор за лиценз за крайния потребител на Minecraft
  Чрез използването на всяка услуга, свързана с QGS.BG Minecraft хостинг, Вие се съгласявате с лицензионното споразумение с крайния потребител на Minecraft и всички свързани или допълнителни споразумения, условия или условия посочени в него, както е предвидено от Mojang AB, в допълнение, но не и на мястото на Общите условия на Quality Game Servers (QGS.BG)
  Minecraft EULA: https://account.mojang.com/documents/minecraft_eula

  Нашата цел!

  Haшaтa цeл e дa нaпpaвим зa Bac eднa лecнa и дocтъпнa зa изпoлзвaнe xocтинг ycлyгa.

  Paзбиpaмe ĸoлĸo e вaжнo зa Bac виcoĸoтo ĸaчecтвo и бъpзaтa пoддpъжĸa, зaтoвa ниe oт QGЅ ce cтpeмим

  дa бъдeм oтлични в тoвa oтнoшeниe, ocигypявaйĸи нaй-дoбpитe xocтинг ycлyги нa дocтъпни цeни