QGS Hosting
arrow-img
process-image

Нашата мисия

От 2018г. Нашата компания се фокусира върху предоставянето на висококачествени сървъри за игри на достъпна цена. Ние разбираме, че високото качество и бързата поддръжка са много важни за клиентите, затова ние от QGS Hosting се опитваме да бъдем отлични в това отношение, предоставяйки най-добрите хостинг услуги на достъпни цени.

Backup info

Кратка история

Проекта QGS е основан през 2018г. В началото, компанията ни бе малък стартъп, който предлагаше геймхостинг само за няколко популярни заглавия. Но с времетето се разрастнахме и превърнахме във водещ доставчик на геймхостинг в България и на Балканите. Нашия екип е напълно посветен на идеята да предостави на геймърската общност най-доброто преживяване при онлайн игрите. Ключов фактор за нашия успех беше постоянната ни иновация. Инвестирахме значително в съвременна техника и инфраструктура, като осигурихме надеждност и нисколатентност на своите услуги. Сървърите ни са разположени в няколко стратегически точки по света, за да осигурим най-добро свързване за геймърите.

С непрекъснатия ни стремеж към съвършенство и качество на обслужване, QGS продължава да расте и да еволюира и успяхме да се утвърдим, като надежден партньор за геймърите, които искат да се наслаждават на геймсървърите си без никакви проблеми.

Защо да изберете нас?

Високотехнологичен хардуер

Хардуерът, който използваме е с процесори AMD Ryzen/Intel G серия, конфигурирани, така че да предоставим максимална тактова честота, DDR4/5 RAM, NVMe дискове и 1Gbps мрежова свързаност!

Гарантирана DDoS защита

Мрежата на game сървърите е защитена от DDoS атаки, за да се гарантира това, предоставяме DDoS Защита изградена от няколко слоя, както и специфични Firewall правила!

Ежедневни резервни копия

Файловете Ви са в безопасност. Ние осигуряваме ежедневни резервни копия, които се генерират на всеки 24 часа и се съхраняват в продължение на 5 дни в отдалечени сървъри!

Лесно управление

С нашия контролен панел може да се възползвате от текстови редактори, инсталатор на модове и версии, FTP достъп, под-потребителски раздел и всевазможни други екстри!

Напълно без риск

Толкова сме сигурни, че ще харесате нашите услуги, че предоставяме 7 дневна гаранция за връщане на парите. Ако не сте доволни от Вашия пакет, ние ще Ви възстановим сумата обратно!

TIER 3 Поддръжка

Получете най-доброто обслужване. Средното ни време за отговор на заявка за поддръжка е под 15 минути. Нашите старши специалисти ще Ви съдействат максимално!

Нашите сървърни местоположения

Югоизточна Европа, България
Централна Европа, Германия
Западна Европа, Франция
Съединени щати, Вирджиния