QGS Hosting

Как работи нашата реферал програма?

Реферал програмата е вид партньорство, при което системата ни изплаща дебит за привличането на клиенти или продажби чрез Ваш реферален линк. Ако някой се регистрира и плати за сървър, използвайки вашия реферален URL адрес за препращане, ще получите 30% от цената на закупените услуги в профила си за aфилийет. Например, Х човек купува услуга от 10лв, използвайки вашия URL адрес. Вие ще получите дебит от 3,00лв. във вашия акаунт в нашата система.

За какво мога да използвам този дебитен баланс?

Можете да използвате този дебитен баланс за всички наши продукти, които предлагаме в уебсайта, можете да подновите или закупите нова услуга. След като достигнете 15лв. в системата за реферали - ще имате възможност да конвертирате тази комисионна в дебитен баланс във Вашия акаунт.

Повече информация

Моля, обърнете внимание: Ако потребител привлечен от реферал програмата е направил поръчка използвайки промоционален код, 30-те процента комисионна се начисляват върху крайната сума заплатена към нас. Имайте предвид, че тази комисионна не можем да ви предоставим този спечелен дебит в реални пари. Можете да получите дебита си от реферал програмата, само като дебитен баланс към вашия акаунт.

Защо да изберете нас?

Високотехнологичен хардуер

Хардуерът, който използваме е с процесори AMD Ryzen/Intel G серия, конфигурирани, така че да предоставим максимална тактова честота, DDR4/5 RAM, NVMe дискове и 1Gbps мрежова свързаност!

Гарантирана DDoS защита

Мрежата на game сървърите е защитена от DDoS атаки, за да се гарантира това, предоставяме DDoS Защита изградена от няколко слоя, както и специфични Firewall правила!

Ежедневни резервни копия

Файловете Ви са в безопасност. Ние осигуряваме ежедневни резервни копия, които се генерират на всеки 24 часа и се съхраняват в продължение на 5 дни в отдалечени сървъри!

Лесно управление

С нашия контролен панел може да се възползвате от текстови редактори, инсталатор на модове и версии, FTP достъп, под-потребителски раздел и всевазможни други екстри!

Напълно без риск

Толкова сме сигурни, че ще харесате нашите услуги, че предоставяме 7 дневна гаранция за връщане на парите. Ако не сте доволни от Вашия пакет, ние ще Ви възстановим сумата обратно!

TIER 3 ПОДДРЪЖКА

Получете най-доброто обслужване. Средното ни време за отговор на заявка за поддръжка е под 15 минути. Нашите старши специалисти ще Ви съдействат максимално!