QGS Hosting

27.45 лв.

Месечен абонамент
 • Неограничени играчи
 • ARK Cluster поддръжка
 • РЕСУРС
 • Памет: 8GB
 • Съхранение:

54.90 лв.

Месечен абонамент
 • Неограничени играчи
 • ARK Cluster поддръжка
 • РЕСУРС
 • Памет: 15GB
 • Съхранение:
ПЕРСОНАЛИЗИРАН
 • Създайте своя собствена конфигурация.

Памет (RAM)

Неограничени играчи

Избраната конфигурация тук се изчислява на месечна база. Клиентът може да промени периода или параметрите конфигурацията на продукта, когато натисне "Продължи"

Какво е ARK: Survival Evolved?

ARK: Survival Evolved е екшън-приключенска с оцеляване в отворен свят игра, базирана на праисторически времена и научна фантастика. В играта започвате напълно сами, без дрехи и невъоръжени на мистериозен остров. Още в началото на играта всичко е свързано с оцеляването Ви. Трябва да търсите храна, да събирате ресурси, да създавате предмети, да отглеждате култури и да научавате нови технологии, за да успеете да оцелеете в опасната среда.

Защо да изберете нас?

Високотехнологичен хардуер

Хардуерът, който използваме е с процесори Intel и Ryzen с висока тактова честота от 4-5 GHz, така че да предоставим максимална производителност, DDR4/5 RAM, NVMe дискове и 1Gbps мрежова свързаност!

Гарантирана DDoS защита

Мрежата на game сървърите е защитена от DDoS атаки, за да се гарантира това, предоставяме DDoS Защита изградена от няколко слоя, както и специфични Firewall правила!

Ежедневни резервни копия

Файловете Ви са в безопасност. Ние осигуряваме ежедневни резервни копия, които се генерират на всеки 24 часа и се съхраняват в продължение на 5 дни в отдалечени сървъри!

Лесно управление

С нашия контролен панел може да се възползвате от текстови редактори, инсталатор на модове и версии, FTP достъп, под-потребителски раздел и всевазможни други екстри!

Напълно без риск

Толкова сме сигурни, че ще харесате нашите услуги, че предоставяме 7 дневна гаранция за връщане на парите. Ако не сте доволни от Вашия пакет, ние ще Ви възстановим сумата обратно!

TIER 3 ПОДДРЪЖКА

Получете най-доброто обслужване. Средното ни време за отговор на заявка за поддръжка е под 15 минути. Нашите старши специалисти ще Ви съдействат максимално!

Нашите сървър местоположения

Map France flag Germany flag Bulgaria flag USA flag
Bulgaria flag Югоизточна Европа, България
Germany flag Централна Европа, Германия
France flag Западна Европа, Франция
USA flag Съединени щати, Вирджиния

Често задавани въпроси

Ако купя сървър, той 24/7 ли ще е?

Мога ли да направя сървъра си частен?

Да, нашия контролен панел Ви позволява без проблемно да зададете своя персоналичирана парола, с която да влизат само определени играчи в сървъра.

Мога ли да увелича слотовете за играчи в моя сървър?

Да, нашия контролен панел, разполага със опция за увеличаване на броя на играчи, но имайте предвид, че колкото повече играчи имате толкова по-голям ресурс ще Ви е нужен.

Мога ли да добавя модове в моя ARK сървър?

Да, нашия контролен панел разполага с лесен начин за инсталиране на всякакви видове Workshop модове за ARK Survival Evolved

Мога ли да сменя сменя местоположението на моя сървър?

Да, в случай че местоположението не ви харесва, ние можем да преместим вашия сървър от точка А до точка Б, безплатно и без никакви такси. Само IP адресът на сървъра ще бъде променен.