QGS Hosting

18.00 лв.

Месечен абонамент
 • 16 играчи
 • Безплатен порт 27015
 • РЕСУРС
 • Памет: Не се измерва
 • Съхранение:

38.00 лв.

Месечен абонамент
 • 32 играча
 • Безплатен порт 27015
 • РЕСУРС
 • Памет: Не се измерва
 • Съхранение:
ПЕРСОНАЛИЗИРАН
 • Създайте своя собствена конфигурация.

Играчи

Памет: Не се измерва
Съхранение:

Избраната конфигурация тук се конфигурира на месечна база. Клиентът може да промени периода при конфигурацията на продукта, когато натисне "Продължи"

Какво е Counter-Strike 2?

Counter-Strike: 2 (или накратко CS2) е мултиплейър шутър от първо лице, разработена от Valve, като играта е преработено издание на вече отмниналата й версия Counter-Strike Global Offensive.

Играта разполага с два отбора, които се съзтезават един срещу друг: Терористи и Контра-терористи. Двете страни имат задачата да премахнат другата, като същевременно изпълняват отделни цели. Терористите, в зависимост от режима на игра, трябва или да поставят бомба, или да защитават заложниците, докато контра-терористите трябва или да предотвратят залагането на бомбата, като обезвредят бомбата или да спасят заложниците.

Защо да изберете нас?

Високотехнологичен хардуер

Хардуерът, който използваме е с процесори Intel и Ryzen с висока тактова честота от 4-5 GHz, така че да предоставим максимална производителност, DDR4/5 RAM, NVMe дискове и 1Gbps мрежова свързаност!

Гарантирана DDoS защита

Мрежата на game сървърите е защитена от DDoS атаки, за да се гарантира това, предоставяме DDoS Защита изградена от няколко слоя, както и специфични Firewall правила!

Ежедневни резервни копия

Файловете Ви са в безопасност. Ние осигуряваме ежедневни резервни копия, които се генерират на всеки 24 часа и се съхраняват в продължение на 5 дни в отдалечени сървъри!

Лесно управление

С нашия контролен панел може да се възползвате от текстови редактори, инсталатор на модове и версии, FTP достъп, под-потребителски раздел и всевазможни други екстри!

Напълно без риск

Толкова сме сигурни, че ще харесате нашите услуги, че предоставяме 7 дневна гаранция за връщане на парите. Ако не сте доволни от Вашия пакет, ние ще Ви възстановим сумата обратно!

TIER 3 ПОДДРЪЖКА

Получете най-доброто обслужване. Средното ни време за отговор на заявка за поддръжка е под 15 минути. Нашите старши специалисти ще Ви съдействат максимално!

Нашите сървър местоположения

Map France flag Germany flag Bulgaria flag USA flag
Bulgaria flag Югоизточна Европа, България
Germany flag Централна Европа, Германия
France flag Западна Европа, Франция
USA flag Съединени щати, Вирджиния

Често задавани въпроси

Ако купя сървър, той 24/7 ли ще е?

Мога ли да направя сървъра си частен?

Мога ли да увелича слотовете за играчи в моя сървър?

Да, Source 2, поддържа до 64 броя играчи, но силно Ви препоръчваме да се придържате до стандартните 32 броя, поради проблеми в перформанса на Source 2 Engine. Ако искате да поръчате сървър с повече от 32 играчи, цъкнете на "Персонализиране" и конфигурирайте своя пакет.

Мога ли да добавя плъгини към моя сървър?

Да, в момента Counter-Strike 2, поддържа фреймлорк за плъгини (CounterStrikeSharp и Metamod).

Мога ли да сменя сменя местоположението на моя сървър?

Да, в случай че местоположението не ви харесва, ние можем да преместим вашия сървър от точка А до точка Б, безплатно и без никакви такси. Само IP адресът на сървъра ще бъде променен.