QGS Hosting

8.80 лв.

Месечен абонамент
 • 21 играча
 • 1000FPS гарантирани
 • Безплатен порт 27015
 • РЕСУРС
 • Памет: Не се измерва
 • Съхранение:

15.65 лв.

Месечен абонамент
 • 32 играча
 • 1000FPS гарантирани
 • Безплатен порт 27015
 • РЕСУРС
 • Памет: Не се измерва
 • Съхранение:
ПЕРСОНАЛИЗИРАН
 • Създайте своя собствена конфигурация.

Играчи

1000FPS гарантирани

Избраната конфигурация тук се изчислява на месечна база. Клиентът може да промени периода или параметрите конфигурацията на продукта, когато натисне "Продължи"

Counter-Strike 1.6 cover

Какво е Counter-Strike 1.6?

Counter-Strike 1.6 е мултиплейър шутър от първо лице. Играта разполага с два отбора, които се съзтезават един срещу друг: Терористи и Контра-терористи.

Двете страни имат задачата да премахнат другата, като същевременно изпълняват отделни цели. Терористите, в зависимост от режима на игра, трябва или да поставят бомба, или да защитават заложниците, докато контра-терористите трябва или да предотвратят залагането на бомбата, като обезвредят бомбата или да спасят заложниците. Поредицата започва на Windows през 1999г. с първата игра, Counter-Strike.

Първоначално е пусната като модификация ("мод") за Half-Life и е проектирана от Minh "Gooseman" Le и Jess "Cliffe" Cliffe, преди правата върху интелектуалната собственост на играта да бъдат придобити от Valve, разработчиците на Half-Life.

Защо да изберете нас?

Високотехнологичен хардуер

Хардуерът, който използваме е с процесори Intel и Ryzen с висока тактова честота от 4-5 GHz, така че да предоставим максимална производителност, DDR4/5 RAM, NVMe дискове и 1Gbps мрежова свързаност!

Гарантирана DDoS защита

Мрежата на game сървърите е защитена от DDoS атаки, за да се гарантира това, предоставяме DDoS Защита изградена от няколко слоя, както и специфични Firewall правила!

Ежедневни резервни копия

Файловете Ви са в безопасност. Ние осигуряваме ежедневни резервни копия, които се генерират на всеки 24 часа и се съхраняват в продължение на 5 дни в отдалечени сървъри!

Лесно управление

С нашия контролен панел може да се възползвате от текстови редактори, инсталатор на модове и версии, FTP достъп, под-потребителски раздел и всевазможни други екстри!

Напълно без риск

Толкова сме сигурни, че ще харесате нашите услуги, че предоставяме 7 дневна гаранция за връщане на парите. Ако не сте доволни от Вашия пакет, ние ще Ви възстановим сумата обратно!

TIER 3 ПОДДРЪЖКА

Получете най-доброто обслужване. Средното ни време за отговор на заявка за поддръжка е под 15 минути. Нашите старши специалисти ще Ви съдействат максимално!

Нашите сървър местоположения

Map France flag Germany flag Bulgaria flag USA flag
Bulgaria flag Югоизточна Европа, България
Germany flag Централна Европа, Германия
France flag Западна Европа, Франция
USA flag Съединени щати, Вирджиния

Често задавани въпроси

Ако купя сървър, той 24/7 ли ще е?

Мога ли да направя сървъра си частен?

Мога ли да увелича слотовете за играчи в моя сървър?

Да, можете да промените слотове на своя сървър по всяко време, като ъпгрейднете/даунгрейднете своя пакет. Ако искате да поръчате сървър с определен брой играчи, различни от тези в пакетите, цъкнете на "Персонализиране" и конфигурирайте своя пакет.

Мога ли да играя в сървъра със Non-Steam версия на играта?

Да, нашите готови платформи разполагат с модул на име "Reunion", който позволява на играчи със Steam и Non-Steam версии да играят.

Сървърите разполагат ли със FastDL (sv_downloadurl)?

Разбира се, предоставяме безплатен FastDL (sv_downloadurl) на всички наши клиенти на Counter-Strike. Създадохме нов модел на "FastDL (sv_downloadurl)", който е децентрализиран в CDN мрежа, по този начин ще предостави всеки един модел, мап, звук и т.н. до играча без никакви проблеми!

Разполагам ли с контролен панел, конзола и FTP?

С нашия контролен панел може да се възползвате от текстови редактори, инсталатор на модове и версии, FTP достъп, под-потребителски раздел и всевазможни други екстри, включително и мобилно приложения, за да контролирате сървъра си, където и да сте!

Мога ли да сменя сменя местоположението на моя сървър?

Да, в случай че местоположението не ви харесва, ние можем да преместим вашия сървър от точка А до точка Б, безплатно и без никакви такси. Само IP адресът на сървъра ще бъде променен.