QGS Hosting

32.27 лв.

Месечен абонамент
 • Неограничени играчи
 • MOD поддръжка
 • РЕСУРС
 • Памет: 8GB
 • Съхранение:

42.05 лв.

Месечен абонамент
 • Неограничени играчи
 • MOD поддръжка
 • РЕСУРС
 • Памет: 10GB
 • Съхранение:
ПЕРСОНАЛИЗИРАН
 • Създайте своя собствена конфигурация.

Памет (RAM)

10 игрови слота

Избраната конфигурация тук се конфигурира на месечна база. Клиентът може да промени периода при конфигурацията на продукта, когато натисне "Продължи"

Какво е DayZ?

"DayZ" е мултиплеър онлайн игра, която се развива в постапокалиптичен свят. Играта е известна със своята реалистичност и отворен свят. Играчите трябва да оцелеят в опасна среда, изпълнена със зомбита, като същевременно се справят с основните човешки нужди като храна, вода и подслон. Играта поставя силен акцент върху взаимодействието между играчите, като предлага както възможност за сътрудничество, така и за конфликт. Светът на "DayZ" е обширен и предлага разнообразие от локации за изследване, като всеки играч може да изгради свой уникален стил на игра.

Защо да изберете нас?

Високотехнологичен хардуер

Хардуерът, който използваме е с процесори Intel и Ryzen с висока тактова честота от 4-5 GHz, така че да предоставим максимална производителност, DDR4/5 RAM, NVMe дискове и 1Gbps мрежова свързаност!

Гарантирана DDoS защита

Мрежата на game сървърите е защитена от DDoS атаки, за да се гарантира това, предоставяме DDoS Защита изградена от няколко слоя, както и специфични Firewall правила!

Ежедневни резервни копия

Файловете Ви са в безопасност. Ние осигуряваме ежедневни резервни копия, които се генерират на всеки 24 часа и се съхраняват в продължение на 5 дни в отдалечени сървъри!

Лесно управление

С нашия контролен панел може да се възползвате от текстови редактори, инсталатор на модове и версии, FTP достъп, под-потребителски раздел и всевазможни други екстри!

Напълно без риск

Толкова сме сигурни, че ще харесате нашите услуги, че предоставяме 7 дневна гаранция за връщане на парите. Ако не сте доволни от Вашия пакет, ние ще Ви възстановим сумата обратно!

TIER 3 ПОДДРЪЖКА

Получете най-доброто обслужване. Средното ни време за отговор на заявка за поддръжка е под 15 минути. Нашите старши специалисти ще Ви съдействат максимално!

Нашите сървър местоположения

Map France flag Germany flag Bulgaria flag USA flag
Bulgaria flag Югоизточна Европа, България
Germany flag Централна Европа, Германия
France flag Западна Европа, Франция
USA flag Съединени щати, Вирджиния

Често задавани въпроси

Ако купя сървър, той 24/7 ли ще е?

Мога ли да направя сървъра си частен?

Мога ли да увелича слотовете за играчи в моя сървър?

Да, нашия контролен панел, разполага със опция за увеличаване на броя на играчи, но имайте предвид, че колкото повече играчи имате толкова по-голям ресурс ще Ви е нужен.

Мога ли да сменя сменя местоположението на моя сървър?

Да, в случай че местоположението не ви харесва, ние можем да преместим вашия сървър от точка А до точка Б, безплатно и без никакви такси. Само IP адресът на сървъра ще бъде променен.