QGS Hosting
ПЕРСОНАЛИЗИРАН
  • Създайте своя собствена конфигурация.

Памет (RAM)

Неограничени играчи

Избраната конфигурация тук се изчислява на месечна база. Клиентът може да промени периода или параметрите конфигурацията на продукта, когато натисне "Продължи"

Какво е Minecraft?

Играта позволява на играчите да строят с множество различни блокове в 3D процедурно генериран свят, изискващ креативност от играчите. Други дейности в играта включват проучване, събиране на ресурси, крафтинг и битки.

Налични са множество режими на игра, които променят начина на игра, включително не се ограничава до режим на оцеляване, в който играчите трябва да придобият ресурси за изграждане на света и поддържане на здравето, разполагате както и с креативен режим, в който играчите имат неограничени ресурси за изграждане. Java версията на играта позволява на играчите да променят играта с модове и плъгини, за да създадат нови механики, елементи, текстури и други.

Защо да изберете нас?

Високотехнологичен хардуер

Хардуерът, който използваме е с процесори Intel и Ryzen с висока тактова честота от 4-5 GHz, така че да предоставим максимална производителност, DDR4/5 RAM, NVMe дискове и 1Gbps мрежова свързаност!

Гарантирана DDoS защита

Мрежата на game сървърите е защитена от DDoS атаки, за да се гарантира това, предоставяме DDoS Защита изградена от няколко слоя, както и специфични Firewall правила!

Ежедневни резервни копия

Файловете Ви са в безопасност. Ние осигуряваме ежедневни резервни копия, които се генерират на всеки 24 часа и се съхраняват в продължение на 5 дни в отдалечени сървъри!

Лесно управление

С нашия контролен панел може да се възползвате от текстови редактори, инсталатор на модове и версии, FTP достъп, под-потребителски раздел и всевазможни други екстри!

Напълно без риск

Толкова сме сигурни, че ще харесате нашите услуги, че предоставяме 7 дневна гаранция за връщане на парите. Ако не сте доволни от Вашия пакет, ние ще Ви възстановим сумата обратно!

TIER 3 ПОДДРЪЖКА

Получете най-доброто обслужване. Средното ни време за отговор на заявка за поддръжка е под 15 минути. Нашите старши специалисти ще Ви съдействат максимално!

Нашите сървър местоположения

Map France flag Germany flag Bulgaria flag USA flag
Bulgaria flag Югоизточна Европа, България
Germany flag Централна Европа, Германия
France flag Западна Европа, Франция
USA flag Съединени щати, Вирджиния

Често задавани въпроси

Ако купя сървър, той 24/7 ли ще е?

Мога ли да инсталирам модове и мод пакети?

Мога ли да увелича броя на играчи в моя сървър?

Да, нашите сървъри нямат лимит за броя играчи, които могат да играят във Вашия сървър и можете да увеличите лимита до максималния възможен.

Как да направя моят Minecrat сървър?

Не е нужна намеса или да инсталирате каквито и да е било програми от вашия край - просто трябва да направите поръчка и сървъра ще бъде готов до минути, след плащането му.

Сървъра поддържа ли плъгини?

Да, можете да инсталирате каквито искате плъгини във Вашия сървър, използвайки плъгин инсталатора в контролния панел.

Мога ли да сменя местоположението на моя сървър?

Да, в случай че местоположението не ви харесва, ние можем да преместим вашия сървър от точка А до точка Б, безплатно и без никакви такси. Само IP адресът на сървъра ще бъде променен.

Мога ли да кача/сменя света на моя сървър?

Да, разполагате пълен достъп до файловете на Вашия сървър, посредством нашия контролен панел.