QGS Hosting

27.45 лв.

Месечен абонамент
  • Неограничени играчи
  • РЕСУРС
  • Памет: 8GB
  • Съхранение:

54.90 лв.

Месечен абонамент
  • Неограничени играчи
  • РЕСУРС
  • Памет: 15GB
  • Съхранение:
ПЕРСОНАЛИЗИРАН
  • Създайте своя собствена конфигурация.

Памет (RAM)

Неограничени играчи

Избраната конфигурация тук се изчислява на месечна база. Клиентът може да промени периода или параметрите конфигурацията на продукта, когато натисне "Продължи"

Какво е PalWorld?

"PalWorld" е иновативна мултиплеър игра в отворен свят, където играчите се впускат в приключения на оцеляване и строителство, съчетавайки ги с екшън и стратегия. В тази визуално богата среда, те колекционират и отглеждат мистични същества, наречени "Pals", използвани за битки, работа и помощ в изследването на света.

Същевременно, играчите управляват ресурси, създават бази и се справят с различни предизвикателства, докато разкриват тайните на този обширен и динамичен свят. "PalWorld" предлага разнообразен геймплей, подходящ за любители на Покемон ART стила, стратегията и приключенията.

Защо да изберете нас?

Високотехнологичен хардуер

Хардуерът, който използваме е с процесори Intel и Ryzen с висока тактова честота от 4-5 GHz, така че да предоставим максимална производителност, DDR4/5 RAM, NVMe дискове и 1Gbps мрежова свързаност!

Гарантирана DDoS защита

Мрежата на game сървърите е защитена от DDoS атаки, за да се гарантира това, предоставяме DDoS Защита изградена от няколко слоя, както и специфични Firewall правила!

Ежедневни резервни копия

Файловете Ви са в безопасност. Ние осигуряваме ежедневни резервни копия, които се генерират на всеки 24 часа и се съхраняват в продължение на 5 дни в отдалечени сървъри!

Лесно управление

С нашия контролен панел може да се възползвате от текстови редактори, инсталатор на модове и версии, FTP достъп, под-потребителски раздел и всевазможни други екстри!

Напълно без риск

Толкова сме сигурни, че ще харесате нашите услуги, че предоставяме 7 дневна гаранция за връщане на парите. Ако не сте доволни от Вашия пакет, ние ще Ви възстановим сумата обратно!

TIER 3 ПОДДРЪЖКА

Получете най-доброто обслужване. Средното ни време за отговор на заявка за поддръжка е под 15 минути. Нашите старши специалисти ще Ви съдействат максимално!

Нашите сървър местоположения

Map France flag Germany flag Bulgaria flag USA flag
Bulgaria flag Югоизточна Европа, България
Germany flag Централна Европа, Германия
France flag Западна Европа, Франция
USA flag Съединени щати, Вирджиния

Често задавани въпроси

Ако купя сървър, той 24/7 ли ще е?

Мога ли да направя сървъра си частен?

Мога ли да увелича броя на играчи в моя сървър?

Да, можете да промените броя на играчи по всяко време, като ъпгрейднете/даунгрейднете своя пакет. Ако искате да поръчате сървър с определен брой играчи, различни от тези в пакетите, цъкнете на "Персонализиране" и конфигурирайте своя пакет.

Каква платформа поддържа Palworld и мога ли от други устройства да играя?

В момента може да се купи играта на различни устройства, но за момента сървър хостинг се предлага само за версия на PC (Steam) и не разполага с кросплей.

Мога ли да сменя сменя местоположението на моя сървър?

Да, в случай че местоположението не ви харесва, ние можем да преместим вашия сървър от точка А до точка Б, безплатно и без никакви такси. Само IP адресът на сървъра ще бъде променен.