QGS Hosting

32.27 лв.

Месечен абонамент
 • 10 игрови слота
 • CROSSPLAY поддръжка
 • РЕСУРС
 • Памет: 8GB
 • Съхранение:

42.05 лв.

Месечен абонамент
 • 10 игрови слота
 • CROSSPLAY поддръжка
 • РЕСУРС
 • Памет: 10GB
 • Съхранение:
ПЕРСОНАЛИЗИРАН
 • Създайте своя собствена конфигурация.

Памет (RAM)

10 игрови слота

Избраната конфигурация тук се конфигурира на месечна база. Клиентът може да промени периода при конфигурацията на продукта, когато натисне "Продължи"

Какво е Valheim?

Valheim представлява смесица от сурово оцеляване и фентъзи приключение, като съчетава геймплей, вдъхновен от скандинавската митология.

В играта, играчите поемат ролята на викинг, изоставен на остров с величествени пейзажи, гори, океани и пещери. Основната цел в Valheim е да изградите база, да добивате ресурси и да преодолявате множество опасности, включително враждебни чудовища и божества от скандинавската митология. Играта се отличава със свободен и отворен свят, който разкрива скрити тайни и битки.

Най-важната черта на Valheim е мултиплеар елемента, където играчите могат да обединят усилията си, за да изграждат и защитават своите крепости и да се справлят с предизвикателствата на играта. Valheim съчетава живописен дизайн с силни ролеви елементи и предлага вълнуващо пътуване в скандинавския фолклор и митология.

Защо да изберете нас?

Високотехнологичен хардуер

Хардуерът, който използваме е с процесори Intel и Ryzen с висока тактова честота от 4-5 GHz, така че да предоставим максимална производителност, DDR4/5 RAM, NVMe дискове и 1Gbps мрежова свързаност!

Гарантирана DDoS защита

Мрежата на game сървърите е защитена от DDoS атаки, за да се гарантира това, предоставяме DDoS Защита изградена от няколко слоя, както и специфични Firewall правила!

Ежедневни резервни копия

Файловете Ви са в безопасност. Ние осигуряваме ежедневни резервни копия, които се генерират на всеки 24 часа и се съхраняват в продължение на 5 дни в отдалечени сървъри!

Лесно управление

С нашия контролен панел може да се възползвате от текстови редактори, инсталатор на модове и версии, FTP достъп, под-потребителски раздел и всевазможни други екстри!

Напълно без риск

Толкова сме сигурни, че ще харесате нашите услуги, че предоставяме 7 дневна гаранция за връщане на парите. Ако не сте доволни от Вашия пакет, ние ще Ви възстановим сумата обратно!

TIER 3 ПОДДРЪЖКА

Получете най-доброто обслужване. Средното ни време за отговор на заявка за поддръжка е под 15 минути. Нашите старши специалисти ще Ви съдействат максимално!

Нашите сървър местоположения

Map France flag Germany flag Bulgaria flag USA flag
Bulgaria flag Югоизточна Европа, България
Germany flag Централна Европа, Германия
France flag Западна Европа, Франция
USA flag Съединени щати, Вирджиния

Често задавани въпроси

Мога ли да играя от XBox конзола?

Да, всичките Valheim сървъри, които предлагаме, поддържат crossplay между PC и Xbox, така че можете да се свържете към Вашия сървър от Вашата Xbox конзола и да играете с приятелите си и на двете платформи.

Ако купя сървър, той 24/7 ли ще е?

Мога ли да направя сървъра си частен?

Мога ли да увелича слотовете за играчи в моя сървър?

Да, нашия контролен панел, разполага със опция за увеличаване на броя на играчи, но имайте предвид, че колкото повече играчи имате толкова по-голям ресурс ще Ви е нужен.

Мога ли да добавя модове в моя Valheim сървър?

Да, може да добавите модове във Вашия Valheim сървър, като трябва да превключите своя сървър да работи от Valheim Vanilla към Valheim Plus или Valheim BepINex, използвайки нашия контролен панел.

Мога ли да кача моя свят от singleplayer в сървъра?

Да, може да качите какъвто искате свят във Вашия Valheim сървър, без да губите каквато и да е била информация от него.