Какво е Counter-Strike 2?

Counter-Strike: 2 (CS2) е мултиплейър шутър от първо лице, разработена от Valve, като играта е преработено издание на вече съществуващата й версия CS:GO. Играта разполага с два отбора, които се съзтезават един срещу друг: Терористи и Контра-терористи. Двете страни имат задачата да премахнат другата, като същевременно изпълняват отделни цели. Терористите, в зависимост от режима на игра, трябва или да поставят бомба, или да защитават заложниците, докато контра-терористите трябва или да предотвратят залагането на бомбата, като обезвредят бомбата или да спасят заложниците.


  Автоматично ежедневно резервно копие
  Контрол панел и пълен FTP достъп
  Ненадмината DDoS/BOT/Crash защита
  Безплатни TEBEX и GameCMS магазинни
  Безплатна MySQL базаданни
  Безплатен Под-домейн IP адрес

  Ако не сте сигурни в закупуването на Counter-Strike 2 сървър от нас, щракнете върху бутона по-долу, за да получите безплатен пробен период. Трябва да се свържете с нас чрез билет, за да превърнете вашия Counter-Strike 2 сървър от пробен до пълен преди края на 48 часовия период, ако искате да запазите сървъра.

  При поръчака, вие приемате условията за ползване.

Counter-Strike 2 хостинг планове

  CS:GO hosting plan 1

  Само за 18,00лв./месец

  Брой играчи: 16
  Памет: Неограничено
  Съхранение: Неограничено
  ПОРЪЧАЙ СЕГА
  CS:GO hosting plan 2

  Само за 28,00лв./месец

  Брой играчи: 24
  Памет: Неограничено
  Съхранение: Неограничено
  ПОРЪЧАЙ СЕГА
  CS:GO hosting plan 3

  Само за 38,00лв./месец

  Брой играчи: 32
  Памет: Неограничено
  Съхранение: Неограничено
  ПОРЪЧАЙ СЕГА

* Всички продукти са без месечен абонамент, плащате за избрания от вас период. Посочената месечна отстъпка се изчислява като отстъпка от цената на продукта на месечна база.
Например, ако закупите продукт за период от 3 месеца, цената на продукта ще бъде намалена за тези 3 месеца спрямо, процента на намалението.