Какво е Hytale?

Отправете се на пътешествие, приключение и творчество! Hytale съчетава обхвата на sandbox и RPG игрите, потапяйки играчите в процедурно генериран свят, където руините и дълбоките подземия обещават богати награди. Създаден с идея за креативни играчи, двигателят на Hytale поддържа всичко - от конструирането на замък блок-по-блок до скриптове и персонализиране, благодарение на лесни и мощни за използване инструменти.


  Автоматично ежедневно резервно копие
  Контрол панел и пълен FTP достъп
  Ненадмината DDoS/BOT/Crash защита
  Безплатни TEBEX и GameCMS магазинни
  Безплатна MySQL базаданни
  Безплатен Под-домейн IP адрес

  Ако не сте сигурни в закупуването на Hytale сървър от нас, щракнете върху бутона по-долу, за да получите безплатен пробен период. Трябва да се свържете с нас чрез билет, за да превърнете вашия Hytale сървър от пробен до пълен преди края на 48 часовия период, ако искате да запазите сървъра.

  При поръчака, вие приемате условията за ползване.

Hytale хостинг планове

  ОЧАКВАЙТЕ СКОРО

  Hytale е дълго очаквана игра, обявената дата за играта е най-рано 2023г. Хората зад Hypixel, един от най-популярните сървъри на Minecraft, работят за създаването на ново изживяване, включващо sandbox и RPG елементи.

* Всички продукти са без месечен абонамент, плащате за избрания от вас период. Посочената месечна отстъпка се изчислява като отстъпка от цената на продукта на месечна база.
Например, ако закупите продукт за период от 3 месеца, цената на продукта ще бъде намалена за тези 3 месеца спрямо, процента на намалението.