Какво е MultiTheftAuto (MTA)?

Multi Theft Auto (MTA) е модификация за Grand Theft Auto: San Andreas, която главната и цел е да предостави мултиплейър режим. Можете да играете през специалния лаунчер с до 999 играчи (с до 1000 играчи онлайн наведнъж). За да я играете имате нужда от оригиналната или кракната Grand Theft Auto: San Andreas за PC, за да може да играете San Andreas Multiplayer. В MTA сте в състояние да направите почти всичко, което можете да направите в самостоятелна игра. MTA разполага и с възможността да създавате свои собствени скриптове за играта. Има много режими на игра, които включват поредица от различни и забавни игрални модове. Много от тях не са възможни в самостоятелна игра.


  Няколко световни локации
  Неограничени играчи и скриптове
  Автоматично ежедневно резервно копие
  Контрол панел и пълен FTP достъп
  Безплатен GameCMS game магазин
  Ненадмината DDoS и Crash защита
  Съвместим с кракната и оригинална игра
  Безплатна MySQL базаданни
  Безплатен Под-домейн IP адрес

  Ако не сте сигурни в закупуването на MTA сървър от нас, щракнете върху бутона по-долу, за да получите безплатен пробен период. Трябва да се свържете с нас чрез билет, за да превърнете вашия MTA сървър от пробен до пълен преди края на 48 часовия период, ако искате да запазите сървъра.

  При поръчака, вие приемате условията за ползване.

MTA хостинг планове

  MTA:SA hosting plan 1

  Само за 9,80лв./месец

  Брой играчи: Неограничен
  Памет: 2048MB
  Съхранение: 20GB
  ПОРЪЧАЙ СЕГА
  MTA:SA hosting plan 2

  Само за 17,60лв./месец

  Брой играчи: Неограничен
  Памет: 3072MB
  Съхранение: 30GB
  ПОРЪЧАЙ СЕГА
  MTA:SA hosting plan 3

  Само за 25,45лв./месец

  Брой играчи: Неограничен
  Памет: 5120MB
  Съхранение: 30GB
  ПОРЪЧАЙ СЕГА

* Всички продукти са без месечен абонамент, плащате за избрания от вас период. Посочената месечна отстъпка се изчислява като отстъпка от цената на продукта на месечна база.
Например, ако закупите продукт за период от 3 месеца, цената на продукта ще бъде намалена за тези 3 месеца спрямо, процента на намалението.