Какво е San Andreas: Multiplayer (SAMP)?

San Andreas Multiplayer (SAMP) е модификация за Grand Theft Auto: San Andreas, която главната и цел е да предостави мултиплейър игра. Можете да играете през специалния лаунчер с до 999 играчи (с до 1000 играчи онлайн наведнъж). За да я играете имате нужда от оригиналната или кракната Grand Theft Auto: San Andreas за PC, за да може да играете San Andreas Multiplayer. В SAMP сте в състояние да направите почти всичко, което можете да направите в самостоятелна игра. SAMP разполага и с възможността да създавате свои собствени скриптове за играта. Има много режими на игра, които включват поредица от различни и забавни игрални модове. Много от тях не са възможни в самостоятелна игра.


  Няколко световни локации
  Неограничени играчи и скриптове
  Автоматично ежедневно резервно копие
  Контрол панел и пълен FTP достъп
  Безплатен GameCMS game магазин
  Ненадмината DDoS и Crash защита
  Съвместим с кракната и оригинална игра
  Безплатна MySQL базаданни
  Безплатен Под-домейн IP адрес

  Ако не сте сигурни в закупуването на SAMP сървър от нас, щракнете върху бутона по-долу, за да получите безплатен пробен период. Трябва да се свържете с нас чрез билет, за да превърнете вашия SAMP сървър от пробен до пълен преди края на 48 часовия период, ако искате да запазите сървъра.

  При поръчака, вие приемате условията за ползване.

SAMP хостинг планове

  SAMP hosting plan 1

  Само за 9,50лв./месец

  Брой играчи: Неограничен
  Памет: 2048MB
  Съхранение: 10GB
  ПОРЪЧАЙ СЕГА
  SAMP hosting plan 2

  Само за 16,50лв./месец

  Брой играчи: Неограничен
  Памет: 3072MB
  Съхранение: 15GB
  ПОРЪЧАЙ СЕГА
  SAMP hosting plan 3

  Само за 24,00лв./месец

  Брой играчи: Неограничен
  Памет: 4096MB
  Съхранение: 20GB
  ПОРЪЧАЙ СЕГА

* Всички продукти са без месечен абонамент, плащате за избрания от вас период. Посочената месечна отстъпка се изчислява като отстъпка от цената на продукта на месечна база.
Например, ако закупите продукт за период от 3 месеца, цената на продукта ще бъде намалена за тези 3 месеца спрямо, процента на намалението.