Какво е Starbound?

След унищожението на родната ви платена от "Heart of Ruin", вие се евакуирате с помощта на космичски кораб. Без нищо, което да ви ръководи, космическия кораб се изстрелва в космоса без посока, изгубваѝки се в море от звезди. Космическия кораб играе ролята на превозно средство, докато изследва галактиката, космичски кораб съдържа; хранилище, AI компютър и телепортер, с коѝто играчът може да използва за да се телепортиране до други планети или зададени от него места. Когато космическият Ви кораб пристигне на обитаема планета, започва вашето приключение, което ще ви пренесе в цялата Вселена.


  Неограничено пространство
  Автоматично ежедневно резервно копие
  Контрол панел и пълен FTP достъп
  Съвместим с кракната и оригинална игра
  Няколко световни локации
  Безплатна MySQL базаданни
  Безплатен Под-домейн IP адрес

  Ако не сте сигурни в закупуването на Starbound сървър от нас, щракнете върху бутона по-долу, за да получите безплатен пробен период. Трябва да се свържете с нас чрез билет, за да превърнете вашия Starbound сървър от пробен до пълен преди края на 48 часовия период, ако искате да запазите сървъра.

  При поръчака, вие приемате условията за ползване.

Starbound хостинг планове

  Starbound hosting plan 1

  Само за 8,99лв./месец

  Брой играчи: 10
  Памет: 1024MB
  Съхранение: Неограничено
  ПОРЪЧАЙ СЕГА
  Starbound hosting plan 2

  Само за 17,50лв./месец

  Брой играчи: 25
  Памет: 2560MB
  Съхранение: Неограничено
  ПОРЪЧАЙ СЕГА
  Starbound hosting plan 3

  Само за 24,00лв./месец

  Брой играчи: 55
  Памет: 4096MB
  Съхранение: Неограничено
  ПОРЪЧАЙ СЕГА

* Всички продукти са без месечен абонамент, плащате за избрания от вас период. Посочената месечна отстъпка се изчислява като отстъпка от цената на продукта на месечна база.
Например, ако закупите продукт за период от 3 месеца, цената на продукта ще бъде намалена за тези 3 месеца спрямо, процента на намалението.